Sudedamosios dalys: karštai rūkyta afrikinio šamo (Clarias gariepinus) filė (druska, cukrus, prieskoniai) 50%, raudona paprika, konservuotos raudonos jalapeno paprikos (druska, actas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis, kietiklis kalcio chloridas) 9%, bolivinė balanda, svogūnai, rapsų aliejus, druska, čili pipirai.
Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 2 dienas.
Užauginta ir pagaminta Lietuvoje.
100 g maistinė vertė:
Energinė vertė 580 kJ/139 Kcal
Riebalai 9 g
Sočiosios riebalų rūgštys 0,8 g
Angliavandeniai 5 g
Cukrai 2,4 g
Baltymai 9,5 g
Druska 1,1 g