Šamo filė ir Ghi sviesto užtepas su baklažanais ir kanapių sėklomis

Sudedamosios dalys: karštai rūkyta afrikinio šamo (Clarias gariepinus) filė (druska, cukrus, prieskoniai) 50%, baklažanai 20%, Ghi sviestas 15%, svogūnai, kanapių sėklos 5%, druska, juodieji pipirai.

Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 3 dienas.                   

Užauginta ir pagaminta Lietuvoje.

 

100 g maistinė vertė:

Energinė vertė 858 kJ/172 Kcal

Riebalai 17,3 g

Sočiosios riebalų rūgštys 10,1 g

Angliavandeniai 3 g

Cukrai 1,7 g

Baltymai 10 g

Druska 1,1 g

 

su apelsinais cukatais ir imbierais preview

su alyvuogemis ir figomis preview

Naujienlaiškis

Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite geriausius pasiūlymus.
Žuvėja facebook
Žuvėja instagram

Informacija